ГоловнаНовини ЖКГТранспортЦентр Донецька закриють для автівок

Центр Донецька закриють для автівок

Власників транспортних засобів Державтоінспекція просить в суботу, 21 квітня, скоригувати маршрут руху в об'їзд центральної частини Донецька

Власників транспортних засобів Державтоінспекція просить в суботу, 21 квітня, скоригувати маршрут руху в об'їзд центральної частини Донецька та вулично-дорожньої мережі, прилеглої до стадіону «Донбас-Арена» у зв'язку з проведенням футбольного матчу «Шахтар» - «Таврія», який розпочнеться в 16:00, повідомляє один із місцевих телеканалів.

ДАІ нагадує, що за годину до початку матчу рух автомобілів по всьому транспортному периметру, що примикає до стадіону, буде частково обмежено у зв'язку з тим, що на час футбольного матчу на проїжджій частині, прилеглій до стадіону, паркується не менше 100 автобусів з уболівальниками.

Державтоінспекція рекомендує «водіям транспортних засобів вибирати швидкість руху з урахуванням значного зменшення пропускної здатності дороги, дотримуватися дистанції і бічний інтервал». ДАІ радить вболівальникам через недостатню кількість охоронюваних стоянок та місць для паркування скористатися для прибуття на стадіон громадським транспортом, повідомляє прес-служба ДАІ Донецька.

 

Джерело:  УНН

 
Коментарі (0)