ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЦентр Львова звільнять від реклами

Центр Львова звільнять від реклами

Львів очищають від самовільно встановлених виносних рекламних конструкцій. Відтепер на порушників чекатимуть високі штрафи.

За самовільне розміщення виносних рекламних конструкцій (штендерів) на порушників можуть бути накладені штрафні санкції у розмірі до 1700 грн. Про це «Україні комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Відтак, КП «Адміністративно-технічне управління» систематично очищає місто від самовільно встановлених виносних рекламних конструкцій. Протягом 2013 р. було  демонтовано більше тисячі самовільно встановлених штендерів. Порушникам були скеровані 726 вимог щодо демонтажу самовільно розміщених виносних рекламних засобів. На 249 суб’єктів господарювання, які не виконали вимог, скерували подання до Держспоживінспекції у Львівській області щодо порушення закону України «Про рекламу».

За інформацією Держспоживінспекції, за 2013 рік на власників самовільно встановлених штендерів накладено штрафні санкції на загальну суму 107,7 тис. грн.

Центральна частина міста, як  зазначено у Правилах розміщення зовнішньої реклами у Львові, охоплює такі вулиці: вул. І. Франка, вул. М. Грушевського, вул. Л. Мартовича, вул. В. Стефаника, вул. Ю. Словацького, вул. Січових Стрільців, вул. Університетська, вул. Б. Лепкого, вул. Городоцька, пл. Князя Ярослава Осмомисла, вул. І. Гонти, вул. М. Кривоноса, вул. В. Винниченка, пл. Соборна, вул. І. Франка.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Київський метрополітен відмовиться від рекламних моніторів у вагонах. Власник моніторів заборгував столичному метро більше мільйона гривень.

 
Коментарі (0)