ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЦентр Миколаєва залишать без води

Центр Миколаєва залишать без води

Мешканців Миколаєва попереджають про відключення води, які будуть проводитись у місті завтра. Втім, зазначається, що незручності відчують мешканці тих будинків, які розташовані у центральній частині міста.

У Миколаєві завтра частково припинять централізоване водопостачання у будинках на низці вулиць. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Миколаївської міської ради.

Зазначається, що незручності торкнуться мешканців будинків у центральній частині міста. Води не буде з 9:00 до 17:00 у зв’язку з проведенням аварійних робіт.

Зокрема, відключення води будуть проводити в районі, обмеженому вулицями: від вул. Малої Морської до вул. Терасної, від просп. Леніна до вул. Набережної.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Хмельницькому 12 січня до 17:00 водопостачання будинків на кількох вулицях міста забезпечується з пониженим тиском. Як зазначаєтьс, незручності зумовлені ремонтними роботами на вул. Красовського, № 20. Зокрема, понижений тиск води у мікрорайонах Книжківці і Лезневе, у центральному і східному районах, на просп. Миру та на Старокостянтинівському шосе.

 
Коментарі (0)