ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоЦентр Києва закриють для транспорту

Центр Києва закриють для транспорту

Рух транспорту у центральній частині Києва буде тимчасово призупинено. Обмеження пов'язані із заходами безпеки під час інавгурації новообраного Президента України Петра Порошенка.

У центрі Києва 7 червня обмежать рух транспорту у зв'язку з урочистостями з нагоди інавгурації новообраного Президента України Петра Порошенка. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Державної автоінспекції Міністерства внутрішніх справ. 

«У зв'язку з прибуттям до столиці іноземних делегацій з багатьох країн світу та з метою забезпечення безпеки дорожнього руху в центрі столиці в цей день будуть введені обмеження для руху транспорту», - йдеться в повідомленні. Обмеження стосуватимуться району розташування Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Софіївській площі та музейного комплексу «Мистецький арсенал».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», львівським водіям ускладнили рух автотранспорту. Кілька вулиць у місті їм доведеться об'їжджати. Такі зміни викликані ремонтними роботами, які вже почалися.
 
Коментарі (0)