ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГЦентр столиці вже перекривають під Євро-2012

Центр столиці вже перекривають під Євро-2012

28 травня розпочато монтаж офіційної фан-зони Приймаючого міста Києва. З цього дня і до 2 липня буде закрито рух транспорту вулицею Хрещатик на ділянці від вул. Інститутської до бульв. Т.Шевченка

 

 

28 травня розпочато монтаж офіційної фан-зони Приймаючого міста Києва, яка розташується на вулиці Хрещатик. З цього дня і до 2 липня буде закрито рух транспорту вулицею Хрещатик на ділянці від вул. Інститутської до бульв. Т.Шевченка, інформує прес-служба КМДА.

Як повідомив перший заступник начальника Головного управління транспорту та зв’язку КМДА Іван Шпильовий, фан-зона займатиме лише проїжджу частину, тротуари залишаться вільними для безперешкодного пересування пішоходів.

Головним управління транспорту із погодженням з УЄФА розроблено порядок заїзду транспортних засобів у зону з обмеженим в’їздом у центральну частину міста.

Перепустки на в’їзд у межі транспортного периметру надаватимуться для: транспортних засобів аварійних служб; прибиральної техніки;

транспортних засобів підприємств, установ і організацій, розташованих у транспортних периметрах стадіону і фан-зони, робота яких унеможливлюється без постійного транспортного забезпечення;

транспортних засобів, які обслуговують фан-зону;

оперативних чергових автомобілів структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації, районних в місті Києві державних адміністрацій і комунальних підприємств, які безпосередньо задіяні в забезпеченні заходів, пов’язаних з проведенням фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, у зонах закриття транспортного руху.

Для громадян, які мешкають у межах транспортного периметру, спеціальні перепустки виготовлятись не будуть. Їхні транспортні засоби будуть допускатись у вказану межу за пред‘явленням паспорту громадянина України з відміткою про реєстрацію місця проживання. Якщо мешканець орендує помешкання у вказаному периметрі, йому необхідно пред’явити документ, що підтверджує факт оренди житла.

Транспортні засоби швидкої медичної допомоги, Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства надзвичайних ситуацій України будуть допускатись у транспортний периметр без перепусток.

Іван Шпильовий також наголосив, що з початком роботи офіційної фан-зони вносяться певні зміни у режим роботи столичного метрополітену. Зокрема: станції «Майдан Незалежності», «Театральна», «Хрещатик» працюватимуть у звичайному режимі. Вхід на ці станції обмежуватиметься після закінчення матчу та інших заходів, а також в разі виникнення позаштатних ситуацій. Крім того, працівниками міліції МВС України буде обмежено вхід у підземні переходи, які прилягають до станцій, аби не допустити в них тисняви.

 

Ольга Гальчинська

 

 
Коментарі (0)