ГоловнаНовини ЖКГТранспортЦентральний міст Вінниці закривається для транспорту

Центральний міст Вінниці закривається для транспорту

У Вінниці рух транспорту через Центральний міст буде перекрито. Водіям радять завчасно прокладати маршрут руху, скориставшись об’їзними шляхами.

Рух транспорту  в обох напрямках через Центральний міст Вінниці буде заборонено. Про це повідомляє прес-служба Вінницької міської ради.

Заходи вживаються у зв’язку із закриттям сезону роботи світло-музичного  фонтану  «Рошен». А саме – 24 жовтня.

«Традиційно в цей день на набережну приходять тисячі вінничан. До міста також з’їжджаються і гості не тільки з області, а й з усієї України. Окрім набережної люди гуляють і по Центральному мосту, який на час закриття стає пішохідним. Тому з метою безпеки у цей день на ньому перекривається рух транспорту» - пояснюється у повідомленні.  

При цьому уточнюється, що рух транспорту обмежать з 18:00  до  20:00  в  обох  напрямках  через  Центральний  міст  від  перехрестя  вулиць  Соборна,  Першотравнева, Свердлова,  до  пл.  Жовтневої.

Транспорт зможе рухатися тільки в об’їзд по вулицях Театральна, Чорновола,  Київська,  та  по  Козицького,  Г.Успенського,  Д.Нечая.

Паркування  приватного  автотранспорту буде  здійснюватись по вул. Нансена,  Г.Успенського,  Б. Хмельницького,  І.Бевза  та  по  вулиці  Київській,  навпроти  Центрального  автовокзалу.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, сьогодні у Львові обмежено рух транспорту на вул. Червоної Калини та залізничному переїзді по вул. Шевченка.

 
Коментарі (0)