ГоловнаНовини ЖКГПодії“Центренерго” отримало нового керманича

“Центренерго” отримало нового керманича

Фонд держмайна за погодження з Кабінетом міністрів України призначив Юрія Власенка в. о. генерального директора ПАТ “Центренерго”
Фонд держмайна за погодження з Кабінетом міністрів України призначив Юрія Власенка в. о. генерального директора ПАТ “Центренерго”, про це повідомлила пресслужба ФДМУ.
 
“26 лютого 2020 року Фонд держмайна провів оновлення менеджменту ПАТ „Центренерго“, призначивши за погодженням Кабінету міністрів України заслуженого енергетика України Власенка Юрія Петровича в. о. генерального директора підприємства”, — повідомили в пресслужбі.
 
Як зазначають у ФДМУ, наступним етапом розвитку “Центренерго” має стати об’єднання з найбільш перспективними шахтами у єдиний холдинг з метою подальшої приватизації, що вимагає в тому числі оновлення складу менеджменту.
 
“Саме тому за ініціативою Фонду відбулася ротація керівництва”, — пояснили в пресслужбі.
 
Новопризначений керівник компанії Юрій Власенко має продовжити фінансове оздоровлення “Центренерго” та підготовку до приватизації, аби посилити вже отримані результати та досягти нових.
 

“Першочерговими завданнями керівника стане впровадження оновленої стратегії гуртових продажів електроенергії та оптимізація витрат. Окрім того, буде оптимізовано постачання вугільної продукції зі збільшенням частки постачання з шахт, які увійдуть до вертикально інтегрованого холдингу. Компанія віддаватиме пріоритет закупівлі вугілля тільки вітчизняного видобутку”, — зазначають у Фонді. 

 
Коментарі (0)