ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Центренерго» уклало з американцями контракт про постачання 700 тис. тонн антрациту

«Центренерго» уклало з американцями контракт про постачання 700 тис. тонн антрациту

ПАТ "Центренерго" уклало з XCOAL Energy & Resources (США) контракт про постачання близько 700 тис. Тонн вугілля антрацитної групи до кінця 2017 року
ПАТ "Центренерго" уклало з XCOAL Energy & Resources (США) контракт про постачання близько 700 тис. Тонн вугілля антрацитної групи до кінця 2017 року, повідомив глава генкомпанії Олег Коземко, передає «Інтерфакс-Україна».
 
"Ми уклали контракт 14 липня, очікуємо близько 700 тис. Тонн до кінця року", - сказав він на брифінгу в посольстві США в Україні в Києві в понеділок.
 
Згідно репортажу "5 каналу" з посольства США в Україні, перша партія американського антрациту об'ємом 85 тис. Тонн буде поставлено на початку вересня, друга - в обсязі 125 тис. Тонн - прибуде в кінці вересня.
 
Ціна першої партії складе $ 113 / тонна, але вона не є фіксованою і в подальшому може змінюватися, в тому числі, в меншу сторону.
 
За словами О.Коземко, в 2018 році обсяги поставок американського антрациту можуть скласти до 2 млн тонн.
 

Як повідомлялося на початку червня з посиланням на С.Коземко, українська делегація має намір відвідати США для переговорів про постачання антрациту. У разі досягнення домовленості можна очікувати прибуття першої партії продукції через два місяці. 

 
Коментарі (0)