ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЧадний газ у Львові вже поклав на лікарняні ліжка більше трьох десятків людей

Чадний газ у Львові вже поклав на лікарняні ліжка більше трьох десятків людей

За 2012 рік вже трапилося 25 випадків отруєння людей чадним газом, в яких загинуло 5 осіб, потерпіло – 34 людей, з них 9 дітей

Цьогоріч у Львові вже 34 людини постраждали від отруєння чадним газом.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як інформує управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, за 2012 рік вже трапилося 25 випадків отруєння людей чадним газом, в яких загинуло 5 осіб, потерпіло – 34 людей, з них 9 дітей. Лише за останні два дні цього тижня трапилося чотири таких події.

Так, 13 лютого о 19:33 надійшла інформація про отруєння чадним газом в двокімнатній квартирі у Франківському районі. Бригадою швидкої медичної допомоги доставлені в обласну клінічну лікарню жінку 1990 р.н. та чоловіка 1975 р.н.  Після надання медичної допомоги і проходження барокамери направлені на амбулаторне лікування за місцем проживання. Попередня причина отруєння встановлюється. Подача газу в квартиру припинено.

Також 13 лютого о 22:30 бригадою швидкої медичної допомоги з Шевченківського району з діагнозом отруєння чадним газом середньої ступені важкості доставлена в реанімаційне відділення Львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні дитина 1998 року народження. Попередня причина отруєння – встановлюється. Подача газу в будинок припинено.

У вівторок, 14 лютого, о 09:31 надійшла інформація про отруєння чадним газом у Галицькому районі. Бригадою швидкої медичної допомоги з діагнозом отруєння чадним газом середньої ступені важкості доставлена в реанімаційне відділення Львівської спеціалізованої міської дитячої клінічної лікарні (вул. Дністерська, 27) дитина 2000 року народження. Причина отруєння  - відсутність тяги у димовому каналі (перекриття каналу зруйнованою цеглиною). Подача газу в квартиру припинено.

Тоді ж, 14 лютого, о 13:30 надійшла інформація про отруєння чадним газом у Франківському районі. Бригадою швидкої медичної допомоги з діагнозом отруєння чадним газом середньої ступені важкості доставлена в реанімаційне відділення Львівської обласної клінічної лікарні жінка 1984 року народження. Попередня причина отруєння – несправність газової колонки. Подача газу в квартиру припинено.

 

Ольга Гальчинська

 

 
Коментарі (0)