ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЧастині Львова обіцяють нову каналізацію

Частині Львова обіцяють нову каналізацію

Частині Львова обіцяють нову каналізацію вже у цьому році. Окрім того, будуть проведені заходи для покращення екологічної ситуації в місті, а також буде проведено заміну каналізаційного колектора.

У Львові мають намір каналізувати 10 міських вулиць. Для цього планується виділити кошти з бюджету розвитку міста, який виконавчий комітет вже погодив.. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, у цьому році планують провести каналізування вул. Ряснянської, Брюховецької, Січової, Полудневої, Болбочана, Тернової, Тр.Глинянського, Богданівської, Старознесенської, Балкової та ін.

Окрім того, планується встановлення гідрозатворів в каналізаційній мережі центральної частини міста. На ці роботи в бюджеті розвитку пропонують передбачити 20 млн.грн.

«Для проведення заміни каналізаційного колектора у Скнилівському парку у бюджеті хочуть закласти 4,3 млн грн. Передбачають кошти і на виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва мереж водопостачання та водовідведення в житловому масиві Білогорща та для каналізування району вулиць Подолинського, Тарасівська – 450 тис.грн та 500 тис.грн відповідно», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Львову обіцяють свіже повітря в місцях, де відчувається неприємних запах від каналізаційних стоків. Для цього у місті було встановлено спеціальну станцію.

 
Коментарі (0)