ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Частина Києва залишилася без гарячої води

Частина Києва залишилася без гарячої води

Кілька десятків житлових будинків столиці залишилися без гарячого водопостачання та опалення. Це пов'язано з пошкодженнями на тепломережах та плановими відключеннями.

Без опалення та гарячого водопостачання в Києві залишається понад 30 будинків. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київенерго».

«В результаті пошкоджень на теплових мережах, що перебувають на балансі «Київенерго», та планових відключень, станом на 6:42 ранку 12 березня 2015 р. тимчасово без централізованого опалення (ЦО) та/або гарячого водопостачання (ГВП) залишаються 34 споживача», - йдеться в повідомленні.
 
У компанії відзначили, що в період з 6:00 11 березня до 6:00 12 березня в результаті усунення 34 ушкоджень підключили 202 споживача.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Києві з 10 березня внесено тимчасові зміни в маршрути курсування трьох міських трамваїв: № 4, 28, 35. Причиною змін у роботі електротранспорту є ремонтні роботи на трамвайних коліях на перетині вулиць Червоногвардійської та Червоноткацької.
 
Коментарі (0)