ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЧастина міст із «сірої зони» залишилися без централізованого водопостачання

Частина міст із «сірої зони» залишилися без централізованого водопостачання

Міста Торецьк, Залізне, смт. Північне і смт. Південне Донецької області залишилися без централізованого водопостачання в слідстві прориву водопроводу «Горлівка - Торецьк» в «сірій зоні»
Міста Торецьк, Залізне, смт. Північне і смт. Південне Донецької області залишилися без централізованого водопостачання в слідстві прориву водопроводу «Горлівка - Торецьк» в «сірій зоні».
 
Як повідомляє Головне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Донецькій області на своїй сторінці в Фейсбук, внаслідок пориву водопроводу діаметром 900 мм в районі непідконтрольною Києву Горлівки станом на 13:00 16 жовтня без централізованого водопостачання залишається 42 тис. 813 осіб.
 
Сьогодні, 17 жовтня, для забезпечення населення водою планується залучення Головного управління ГСЧС в Донецькій області та комунальних служб міста.
 
"Забезпечення водою населення і об'єктів критичної інфраструктури буде здійснено шляхом підвозу води автомобілями. Виявлення місця пориву та проведення ремонтних робіт на зазначеній ділянці водопроводу буде проводитися за наявності гарантій безпеки співробітників КП" Компанія "Вода Донбасу", - повідомили в ГСЧС.
 
Коментарі (0)