ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЧастина населених пунктів Криму залишилася без світла

Частина населених пунктів Криму залишилася без світла

Кілька населених пунктів Ленінського району залишилася без електроенергії. Причина - зловмисники проникли на територію підстанції і вкрали 40 котушок включення і відключення, які є частиною релейного захисту.

Через розкрадання на підстанції «Багерово-Сільська» без електроенергії залишилися жителі 3 населених пунктів Ленінського району Криму, з них у селищі Багерове - частково, передають «Новини Криму».

Диспетчеру ДТЕК Крименерго надійшли дзвінки від жителів смт. Багерово, с. Жовтневе, с. Іванівка (Ленінського району) з інформацією про відсутність електропостачання в будинках. Оперативно-виїзна бригада ДТЕК виявила факт проникнення невідомих на територію підстанції, які вкрали 40 котушок включення і відключення - викрадені деталі необхідні для функціонування підстанції і є частиною релейного захисту. Через розкрадання повністю без електропостачання залишились 3 населених пункти, з них 1 - частково. Енергетики оперативно перевели на резервне електропостачання Багерівську лікарню і котельню. 10 листопада станом на 8:00 залишалася знеструмлена 31 трансформаторна підстанція.
 
Як повідомив технічний директор ДТЕК Крименерго Дмитро Кравчук, в даний час аварійні бригади намагаються відновити обладнання і відновити енергопостачання споживачів.
 
Коментарі (0)