ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЧастину Одеси залишать без води

Частину Одеси залишать без води

Одеситів попереджають про відключення водопостачання у п’ятницю. Припинення подачі води пояснюють проведенням робіт на водогоні. Втім незручності триватимуть 12 годин.

В Одесі в п’ятницю, 13 листопада буде припинено централізоване водопостачання у деяких будинках міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Одеської міської ради.

Припинення подачі води споживачам зумовлено проведенням ремонтних робіт на водопровідних мережах міста - заміна ЗК Ду=400мм та встановлення монтажної вставки Ду=400мм за адресою вул. Дніпропетровська дорога кут вул. Марсельської.

Зокрема, в цей день води не буде з 9:00 до 21:00 за адресами:

Дніпропетровська дорога, 80-96, вул. Кримська, 56-а, 56-б, вул. Ак. Заболотного, 35-55, вул. 40 років оборони Одеси, 8, Десантний бульвар, 1,1 а, 4-18.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Рівному сьогодні припинено централізоване водопостачання у будинках на низці вулиць. Зокрема, відключення води пов’язано, як зазначають у Водоканалі, зумовлено проведенням робіт із заміни запірної арматури на розі вулиць Соборна і Дубенська.

 
Коментарі (0)