ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЧерез аварії на колекторах у Черкасах просідає асфальт

Через аварії на колекторах у Черкасах просідає асфальт

У Черкасах через пошкодження каналізаційного колектора провалився асфальт. Наразі на місці працюють водоканалівці. Невдовзі планується відключення та ремонт аварійної ділянки.

Вчора на розі вул. Громова та вул. Джаліля у Черкасах виникла просадка асфальтового покриття на місці проходження каналізаційного колектора діаметром 800 мм. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.
 
За словами в. о. головного інженера підприємства Сергія Гапича, найімовірніше аварія виникла у результаті газової корозії залізобетонного колектора.

«Служби КП «Черкасиводоканал» відразу огородили місце аварії та розпочали роботи з монтажу обвідної лінії водовідведення діаметром 600 мм та протяжністю близько 200 метрів, а також монтажу насосу перекачки. Це дало змогу безупинно надавати послуги для жителів прилеглих районів» - йдеться у повідомленні.

Станом на ранок, 14 липня, обвідну лінію повністю змонтовано. Водоканалівці проводять підготовчі роботи для відключення та ремонту аварійної ділянки.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві продовжує провалюватися асфальт. Нещодавно під землю пішло дорожнє покриття на бульварі Тараса Шевченка біля станції метро «Університет».

 
Коментарі (0)