ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЧерез брудні вулиці під час Євро «полетять» голови

Через брудні вулиці під час Євро «полетять» голови

Районних начальників попередили: побачимо сміття на вулицях або в парках - полетять голови.

Влада столиці буде робити все, щоб під час Євро місто блищало - ні пилинки, ні смітинки.

Районних начальників попередили: побачимо сміття на вулицях або в парках - полетять голови. В районах терміново шукають додаткові сили, а двірників не відпускають у відпустку і просять працювати день і ніч.

«Дозволили, якщо потрібно, наймати додаткових людей, навіть з області, студентів. Але якщо десь буде сміття, відповідального за ділянку відразу звільнять», - розповіли по секрету в РДА Печерська.

Перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак каже, що для прибирання столиці наймуть безробітних з біржі праці. «Гроші для цього ми знайдемо», - запевняє він.

А штатні двірники в центрі, біля НСК «Олімпійський», на Трухановому острові з мріями про відпустку в червні вже розпрощалися. Працювати всі комунальники в цих районах будуть вдень і вночі.

«Зараз ми складаємо графіки як для двірників, так і для вивозу сміття», - говорить Мазурчак.

«Нас майстер в ЖЕКу вже попередив - ні відпустки, ні вихідних. Будемо виходити по черзі, а й відгулів ніхто не обіцяє. Тепер голови ламаємо, куди дітей на місяць прилаштувати», - скаржаться двірники з Шевченківського району.

«У відпустки нікого не відпускаємо, встигнуть після Євро відпочити, - підтвердив начальник главку ЖКГ мерії Володимир Стороженко. - Але понаднормова робота буде оплачуватися додатково».

Джерело – «Сегодня»

 
Коментарі (0)