ГоловнаНовини ЖКГПодіїЧерез коронавірус в Україні можуть заборонити проведення масових заходів - МОЗ

Через коронавірус в Україні можуть заборонити проведення масових заходів - МОЗ

В Україні найближчим часом можуть бути введені обмежувальні протиепідемічні заходи, про це на пресконференції у "Нових Санжарах" заявив заступник Міністра охорони здоров’я України Віктор Ляшко
В Україні найближчим часом можуть бути введені обмежувальні протиепідемічні заходи, про це на пресконференції у "Нових Санжарах" заявив заступник Міністра охорони здоров’я України Віктор Ляшко.
 
"Найближчим часом ми, на жаль, будем вимушені вводити обмежувальні протиепідемічні заходи. Ми будемо забороняти проведення масових заходів, конференцій, спортивних заходів, тимчасово закриватимемо школи на обмежувальні протиепідемічні заходи. Буде розрив навчальних процесів для того, щоб зменшити масові скупчення людей", - сказав Віктор Ляшко.
 
Він нагадав, що "всі ми знаємо, що вірус передається повітряно крапельним шляхом, і треба як мінімум за півтора-два метри знаходитись від людини, щоб не інфікуватись".
 

Нагадаємо, скуповувати маски не є правильним. Вони повинні бути вдома, якщо у людини з’являться симптоми, вона зможе її одягнути та не поширювати інфекцію, проте вона не захистить від зараження. 

 
Коментарі (0)