ГоловнаНовини ЖКГПодіїЧерез негоду оперативні штаби працюватимуть цілодобово, - Геннадій Зубко

Через негоду оперативні штаби працюватимуть цілодобово, - Геннадій Зубко

Через негоду оперативні штаби, які будуть працювати цілодобово. Таке доручення через погіршення погодних умов дав Віце-прем'єр-міністр – Міністр Мінрегіонбуду Р. Зубко центральним і місцевим органам влади
Через негоду оперативні штаби працюватимуть цілодобово. Таке доручення через погіршення погодних умов 5 - 9 січня дав Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко центральним та місцевим органам влади та відповідним службам.
 
«У зв’язку з очікуваними сильними снігопадами та різким зниженням температури повітря місцями до 26 градусів морозу доручено забезпечити постійний моніторинг ситуації в регіонах. Серед першочергових заходів: організація цілодобової роботи оперативних штабів для ліквідації можливих надзвичайних ситуацій, безперебійне функціонування систем життєзабезпечення населення, створення необхідних запасів паливно-мастильних матеріалів, одягу, медикаментів, продуктів харчування та джерел енергопостачання, цілодобове функціонування стаціонарних пунктів обігріву для надання допомоги населенню», - наголосив Геннадій Зубко.

Він повідомив, що за даними Укргідрометцентру, 5 січня вдень на Закарпатті та в Карпатах сильний сніг, у горах Львівської та високогір’ї Івано-Франківської, Закарпатської областей очікується значний рівень лавинної небезпеки. Крім того, 6-7 січня у зв’язку з вторгненням арктичного повітря очікується різке зниження температури. 

 
Коментарі (0)