ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЧерез НС в Черкаській школі, водоканал обстежив мережі водопостачання та водовідведення на території школи

Через НС в Черкаській школі, водоканал обстежив мережі водопостачання та водовідведення на території школи

На запрос Нацполициы, ведущей расследование Чрезвычайной ситуации, случившейся в Черкасской школе №8, оперативная служба «Черкассыводоканал» была задействована в обследованы сетей водоснабжения и водоотведения на территории школы
На запит національної поліції, яка веде розслідування надзвичайної ситуації, що трапилася в черкаській ЗОШ І-ІІІ ступенів №8, оперативна служба КП «Черкасиводоканал» була задіяна в обстежені мереж водопостачання та водовідведення на території школи та навколо неї, повідомляє прес-служба підприємства.
 
Для проведення хімічного і бактеріологічного аналізів було відібрано проби питної води та каналізаційних стоків. Результати досліджень хіміко-бактеріологічної лабораторії КП «Черкасиводоканал» не виявили жодних шкідливих хімічних речовин чи відхилень від норм в питній воді.
 
Для дослідження проб за бактеріологічними показниками необхідно більше доби. Результати будуть готові у четвер, 10 травня, та розміщені на офіційному сайті КП «Черкасиводоканал».
 

Хіміко-аналітичною лабораторією стічної води були проведені дослідження каналізаційних стоків на ряд показників (проба №1,2): ХСК, водневий показник, Іон амонію, фосфати, феноли, сірководень, формальдегід. Результати лабораторних досліджень показують, що відібрані проби стічної води відповідають господарчо-побутовому стоку. 

 
Коментарі (0)