ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЧерез похолодання у столиці перенесли проведення гідравлічних випробувань

Через похолодання у столиці перенесли проведення гідравлічних випробувань

Графік проведення гідравлічних випробувань теплових мереж у Києві переноситься на тиждень через суттєве похолодання
Графік проведення гідравлічних випробувань теплових мереж у Києві переноситься на тиждень через суттєве похолодання, це розповів заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.
 
«Ми провели переговори з теплопостачальними організаціями та відкоригували графіки відключень гарячої води, оскільки на вулиці зберігається прохолодна погода. Вже зараз відбувається відновлення послуги мешканцям», –сказав заступник голови КМДА.
 
Він наголосив, що наприкінці тижня буде підготовлений новий графік.
 
Петро Пантелеєв підкреслив, що місто не має наміру відновлювати опалювальний сезон, оскільки це недоцільно як із технічної, так і з економічної точки зору.

Нагадаємо, що опалювальний сезон у столиці цього року завершився 1 квітня, враховуючи численні звернення киян із цього приводу. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
21 Квітня 2017 p. 21:49
Як вже раніше зазначалося , після відключення опалення киянам слід очікувати регулярних відключень гарячого водопостачання. -------------------------------------------------------------------------------------Одним із пережитків соціалістичного режиму є регулярні відключення гарячого водопостачання , особливо у неопалювальний період. Але чомусь теперішній олігархічний режим не бореться із цим рудиментом "совка", навіть навпаки, посилює та поглиблює його. От би де показати перевагу капіталізма над соціалізмом! Але у нас за 25 років незалежності нічого у цьому плані не зроблено на краще... Натомість олігархічний режим руйнує пам"ятники, перейменовує вулиці, зупинки..., а кому це потрібно, крім самих олігархів?