ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЧерез припинення газопостачання Слов'янська ТЕС перейшла на імпортний антрацит

Через припинення газопостачання Слов'янська ТЕС перейшла на імпортний антрацит

Слов'янська ТЕС в повному обсязі використовує імпортний антрацит. Без роботи залишилися гірники шахти 1-3 "Новогродівська" - основного постачальника вугілля на СловТЕС
Сьому добу теплоелектростанція не отримує газу, необхідного для спалювання вітчизняного вугілля газової групи, про це повідомила пресслужба Донбасенерго.
 
"Слов'янська ТЕС в повному обсязі використовує імпортний антрацит. Без роботи залишилися гірники шахти 1-3 "Новогродівська" - основного постачальника вугілля на СловТЕС", - йдеться у повідомленні.
 
"Сьому добу теплоелектростанція не отримує газу, так необхідного для спалювання вітчизняного вугілля газової групи (марки "Г"), яке видобувається на шахтах, розташованих на підконтрольній Україні території", - пише пресслужба.
 

Нагадаємо, ПАТ "Донбасенерго" об’єднує дві електростанції: Слов’янську та Старобешівську ТЕС (остання з 2014 р. розташована на не підконтрольній Україні території). З березня 2017 р. показники виробничої діяльності активів, розміщених на тимчасово окупованій території в Донецькій області, не включаються у зведену звітність «Донбасенерго» через втрату контролю над ними. 

 
Коментарі (0)