ГоловнаНовини ЖКГТранспортЧерез ремонт аеропорт в Жулянах буде зачинений до 24 травня

Через ремонт аеропорт в Жулянах буде зачинений до 24 травня

Міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни) 14 травня 2017 року розпочав поточний ремонт покриття злітно-посадкової смуги.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на прес-службу аеропорту.

Зокрема, в повідомленні йдеться про те , що  з 14 по 24 травня польоти здійснюватимуться з аеропорту «Бориспіль».

План робіт розділений на два етапи. Перший - зняття, фрезерування шару асфальтобетону на глибину від 9 до 18 сантиметрів на різних частинах ЗПС. Другий - укладання армованої сітки і нового шару асфальтобетону.

Протягом першого дня капітального ремонту ЗПС аеропорту виконано 23% робіт першого етапу. До виконання ремонту залучені 26 одиниць техніки. У посиленому режимі працюють підрозділи охорони, авіаційної безпеки та протипожежного захисту, а також аеродромного забезпечення аеропорту.

Крім того, на період закриття аеропорту заплановані й виконуються роботи з ремонту техніки й обладнання, яке забезпечує виконання польотів, здійснюються роботи з планування ґрунтових елементів аеродрому та підтримки в належному стані.

Для забезпечення виконання робіт службами аеропорту виконано роботи зі зняття 18 поглиблених вогнів світлосигнального обладнання ЗПС.

Роботи з капітального ремонту ЗПС здійснює підрядна організація згідно зі встановленим графіком.

Міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни) розташований у діловому центрі столиці, за 7 км від центру міста, за кількістю рейсів і пасажиропотоку посідає друге місце в Україні.

В аеропорту розташовані три термінали загальною площею 21 тис. кв. м. Окремий термінал для бізнес-авіації - термінал «В», входить до системи FBO. Злітно-посадкова смуга аеропорту дає змогу приймати повітряні судна типу B-737, A-320.

 

 
Коментарі (0)