ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЧеркащанам дали холодну воду

Черкащанам дали холодну воду

Вчора у приватних домоволодіннях по вул. Крилова та пров. Молдавському у Черкасах трапився порив водогону. Зараз мешканцям поновлено подачу холодної води.

У будинках по вул. Крилова та пров. Молдавського 28 січня близько четвертої години вечора було налагоджено подачу холодного водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

Під час пошуку місця пориву комунальники обстежили кілька відрізків залягання водогону. Загалом  довелось розкопати близько 15 метрів мерзлого грунту. Порив стався через відгалуження від магістральної мережі до приватного будинку. Саме на ділянці труби, яку проклали власники домоволодіння, при під’єднанні до магістрального водогону, і трапилась аварійна ситуація, в результаті якої близько двохсот довколишніх будинків впродовж дня були без холодної води.

Нагадаємо, через порив водогону близько 200 приватних домоволодінь у Черкасах опинились без холодної води. Ліквідація аварійної ситуації ускладнюється несприятливими погодними умовами. 

 
Коментарі (0)