ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЧеркащанам поліпшать умови очікування транспорту

Черкащанам поліпшать умови очікування транспорту

Цьогоріч у Черкасах серйозно візьмуться за ремонт зупинок громадського транспорту. На ці цілі у бюджеті міста закладено 700 тис. грн. Однак, за словами посадовців, на ремонт усіх місць очікування комунального транспорту цього не вистачить.

На облаштування зупинок громадського транспорту у цьогорічному бюджеті Черкас закладено 700 тис. грн. Роботи планують розпочати, орієнтовно, наприкінці травня, - зазначають у прес-службі Черкаської міської ради.

Згідно з повідомленням, першими оновлення відчують зупинки по бульв. Шевченка, вул. Смілянській, вул. Чорновола, вул. Сумгаїтській та вул. Руставі. На черзі – облаштування решти місць для очікування громадського транспорту в Черкасах.

При цьому начальник управління вуличної інфраструктури департаменту житлово-комунального комплексу міськради Сергій Отрешко зауважив, що навряд чи коштів, передбачених у нинішньому міському бюджеті, вистачить на ремонт усіх зупинок громадського транспорту комунальної форми власності в Черкасах. Таких в місті – близько 230.

«Ми сподіваємось охопити відповідними роботами (де потрібно – замінити повністю зупинку, а де – здійснити її поточний чи капітальний ремонт), аби привести до належного стану зупинки хоча б на головних магістралях і центральних вулицях міста,  – наголосив Сергій Отрешко.

За його словами, відповідну роботу здійснюватиме КП «ЧЕЛУАШ». Нині на стадії завершення юридичні процедури щодо передачі на баланс цього підприємства усі зупинки комунальної форми власності. Після чого будуть виконуватись роботи із їх облаштування.

В этом году в Черкассах серьезно возьмутся за ремонт остановок общественного транспорта. На эти цели в бюджете города заложено 700 тыс. грн. Однако, по словам чиновников, на ремонт всех мест ожидания коммунального транспорта этого не хватит.

 
Коментарі (0)