ГоловнаНовини ЖКГТранспортЧеркаси чекають десятиденні обмеження авто руху

Черкаси чекають десятиденні обмеження авто руху

Черкаські вулиці закриють на десятиденний термін для проїзду транспорту. У міськраді зазначають, що заборона на проїзд зумовлена проведенням капітального ремонту проїжджої частини
У Черкасах введуть обмеження руху транспорту по вул. Петровського. Заборона на проїзд діятиме протягом 10 днів – з 15 по 25 грудня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.
 
Зокрема, обмеження руху транспорту стосуватиметься ділянки від вул. Горького до вул. Чехова. Причиною цього є проведення капітального ремонту проїжджої частини. Зараз на цій ділянці вулиці Петровського тривають підготовчі роботи, зокрема, зняли верхній шар асфальту.
 
«Автобуси, які курсують цієї вулицею, на період ремонтних робіт змінять напрямок руху. Так, маршрутка №21 їздитиме по вул. Ільїна та повертатиме на вул. Чехова й потім на вул. Ватутіна. А автобуси маршруту №27 доїжджатимуть до зупинки «УпМаш» й розвертатимуться назад на вул. Чехова (далі курсуватимуть за звичною схемою руху)», - зазначають у міськраді.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові завтра заборонять рух тролейбусів на кількох вулицях міста. Зазначається, що причинами цього є будівництво нової тролейбусної лінії. Незручності триватимуть декілька годин.
 
Коментарі (0)