ГоловнаНовини ЖКГТранспортВулицями Харкова заборонять проїзд тролейбусів

Вулицями Харкова заборонять проїзд тролейбусів

У Харкові завтра заборонять рух тролейбусів на кількох вулицях міста. Зазначається, що причинами цього є будівництво нової тролейбусної лінії. Незручності триватимуть декілька годин.
У Харкові завтра з 10:00 до 14:00 буде заборонено проїзд тролейбусів по проспекту Людвіга Свободи та вул. Ахсарова. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.
 
Згідно з повідомленням, причинами перекриття цих вулиць для руху електротранспорту є проведення робіт з будівництва тролейбусної лінії.
 
У цей час тролейбус №2 курсуватиме наступним чином: розворотне коло «Пр. Жуковського»- вул. Академіка Проскури - Білгородське шосе - вул. Сумська - пр. Правди - пр. Науки (пр. Леніна) - вул. Дерев'янка - вул. Балакірєва - лікарня швидкої допомоги.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові з 14 грудня буде обмежено рух транспорту по вул. Конєва. Заборона на проїзд діятиме до 30 грудня. Зокрема, обмеження авторуху діятимуть на ділянці від вул. Москалівської до Нетеченської набережної.
 
Коментарі (0)