ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЧеркаси ощасливили... ліхтарними стовпами

Черкаси ощасливили... ліхтарними стовпами

Понад 20 стовпів освітлення встановлюють у мікрорайоні «Шкільний» від вулиці Рози Люксембург до Енгельса. Вуличні ліхтарі на пішохідних зонах у цій частині міста почали встановлювати вперше

Понад 20 стовпів освітлення встановлюють у мікрорайоні «Шкільний» від вулиці Рози Люксембург до Енгельса. Вуличні ліхтарі на пішохідних зонах у цій частині міста почали встановлювати вперше.

«Жителі постійно зверталися до депутатської приймальні з проханням відновити освітлення на цій території, – говорить ініціатор благоустрою, депутат Черкаської міськради Олександр Радуцький. – Нарешті з бюджету нам виділили близько 88 тисяч гривень. І на основі проектно-кошторисної документації нині виконуються роботи». 

Роботи з освітлення дворової території мікрорайону «Шкільний» здійснюються вже протягом двох років. За словами Олександра Радуцького, у його планах – покращення освітлення на зупинці «Шкільна» по вулиці Енгельса у бік проспекту Хіміків та Третьої міської лікарні швидкої медичної допомоги.

Крім того, цього року там з’являться ще й два дитячих майданчики. А також буде розроблений проект реконструкції спортивного майданчика біля будинку по вулиці Чайковського, 48, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

 

Джерело – «ПроЧерк»

 
Коментарі (0)