ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЧеркаси залишили без води

Черкаси залишили без води

Нині через гідравлічні випробування у Черкасах без гарячої води перебувають 200 будинків. У місті ж понад 1500 багатоповерхівок.

Черкаські комунальники, не завершивши гідравлічні випробування мереж мікрорайону «Митниці», перейшли на інший етап. Нині вони перевіряють на міцність мережі по вул. Благовісній (від магазину «Електрон» до вул. Дашковича). Однак на вул. Благовісній (в районі ринку «Кривалівський») був виявлений порив.  Тому випробування довелося призупинити.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Черкаської міської ради.
 
За словами директора департаменту житлово-комунального комплексу Олександра Риджаніча,  перейти з гідравлічними випробуваннями на нову ділянку змусили обставини. Під час перевірки на міцність мереж «Митниці»  було виявлено 24 пориви, серед них два серйозних – на магістральній трубі Черкаської ТЕЦ.

«Щоб не втрачати часу, ми вирішили провести гідравлічні випробування у центрі міста. А тим часом розпочали ліквідацію поривів в мікрорайоні «Митниця». Коли ми відремонтуємо аварії, то проведемо випробування повторно», — говорить Олександр Риджаніч.

Нині через гідравлічні випробування у Черкасах без гарячої води перебувають 200 будинків. У місті ж понад 1500 багатоповерхівок.

 
Коментарі (0)