ГоловнаНовини ЖКГТранспортЧеркаські світлофори: світла не буде – електроенергія скінчилася

Черкаські світлофори: світла не буде – електроенергія скінчилася

Єдиний варіант нормального функціонування світлофорів - це передача їх у міську комунальну власність.

У Черкасах не працюють світлофори, які перебувають на балансі державного підприємства МВС України «Черкаси-Інформ-Ресурси».

Про це «У.К.»  повідомили в прес-службі  Черкаського міськвиконкому.

«Черкаси-Інформ-Ресурси» відключило світлофорні об'єкти від електроенергії. Міська влада не має юридичних підстав фінансувати утримання цих світлофорних об'єктів через державне підприємство. При цьому «Черкаси-Інформ-Ресурси» самостійно не може їх утримувати та відмовляється передати в користування громаді міста.

Як заявив заступник міського голови Черкас Олексій Леонов, єдиний варіант нормального функціонування світлофорів - це передача їх у міську комунальну власність.

«Ми вже більш ніж 5 років ведемо переписку з цим підприємством щодо передачі світлофорних об'єктів. Написали вже не одне звернення і до міністра внутрішніх справ щодо вирішення цієї проблеми, але «віз і нині там». У міському бюджеті закладено кошти на фінансування послуг з обслуговування світлофорів, було проведено тендер. Переможцем у торгах стало приватне підприємство «Геобудсервіс Плюс», - пояснив пан Леонов.

Черкаські водії скаржаться, що по місту практично не можливо їздити, тому що не працює більшість світлофорів.

 
Коментарі (0)