ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЧеркаським комунальникам не дає спокою дорожнє покриття

Черкаським комунальникам не дає спокою дорожнє покриття

У Черкасах тривають роботи з капітального ремонту доріг. На вихідних комунальники працювали на вул. Благовісній – на ділянці між вул. Котовського та Б. Вишневецького. Там укладали ЩМА.

На перехрестях  ремонтники облаштовували геотекстиль. Це синтетична сітка, яка дозволяє рівномірно розподіляти навантаження від автомобіля. Завдяки їй не утворюється колійність на дорожньому покритті.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Черкаської міської ради.

За словами міського голови Черкас, сьогодні бригади ремонтників планують пройти далі по Благовісній – до вул. Леніна.

«На жаль, погодні умови не дозволяють працювати кожного дня. На завершення усіх запланованих ремонтних робіт нам потрібно ще 4-5 сонячних днів. Думаю, за цей і наступний тиждень ми зробимо усе, що планували. Зокрема укладемо ЩМА на вул. Благовісній, а також завершимо роботи з асфальтуванням нижнім шаром проспекту Хіміків та кола на розі Смілянської і 30-річчя Перемоги», — зазначив міський голова Сергій Одарич.

За словами посадовця, деякі роботи доведеться перенести на наступний рік. Причому планують розпочати вже у березні. Адже проводити тендери, які затягують процес початку дорожніх робіт на кілька місяців, не потрібно.

Довідково: Роботи з капітального ремонту доріг проводять за рахунок облігацій, випущених торік. Уже виконані роботи з укладання вирівнюючого шару асфальту майже на усіх вулицях, які планували зробити.

Крім того, ЩМА уклали на вул. Хрещатик, частково проспекті Хіміків та вул. Благовісній. Нижнім шаром укрили Хрещатик, частково Котовського, Ільїна, Благовісну, Енгельса (від Шевченка до Ільїна), проспект Хіміків (крім двохкілометрової ділянки в районі «Металінвесту»), Смілянську.

 
Коментарі (0)