ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняЧернігівщина рапортує про готовність до зими

Чернігівщина рапортує про готовність до зими

Україна продовжує активно готуватися до осінньо-зимового періоду. Так, Чернігівська область відзвітувала про результати готовності до майбутнього опалювального сезону.

Підготовка до осінньо-зимового періоду в Чернігівській області проходить належним чином, ремонтні роботи ведуться відповідно до плану. Однак є проблемні питання, на які потрібно звернути особливу увагу. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Чернігівської ОДА.

Станом на 1 липня рівень готовності теплового господарства становить понад 40%, водопровідно-каналізаційного – 42 %, житлового фонду – 41%.

На даний час в області фактично заготовлено 17,3 тис. тонн посипочних матеріалів і реагентів  та підготовлено 69 одиниць спеціалізованої прибиральної техніки.

Підготовка основного та допоміжного обладнання енергозабезпечуючих підприємств в середньому складає 50 % від річного плану.

Також за інформацією відомства, з об'єктів бюджетної сфери підготовлено більше 40% шкіл, дитячих садків, лікарень.

Нагадаємо, раніше результати готовності до майбутнього опалювального сезону оприлюднила Донецька область. На сьогодні в регіоні виконано більше половини усіх запланованих робіт.

Як повідомляла «Україна Комунальна», станом на початок липня рівень підготовки галузі ЖКГ України  до роботи в осінньо-зимовий період складає 40%. Найкращі показники підготовки демонструють західні та центральні регіони.

Зокрема, за багатьма показниками задовільно проводиться робота у  Вінницькій, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Миколаївській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Чернігівській та Чернівецькій областях.

 
Коментарі (0)