ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЧернігівські підприємства отримали гроші на благоустрій

Чернігівські підприємства отримали гроші на благоустрій

Комунальні підприємства Чернігова розтендерили кошти. На благоустрій міста піде майже 40 млн грн.

Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міськради 13 січня уклало низку угод з комунальними підприємствами на суму 38,69 млн грн. Послуги мають надати протягом 2014 року. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Більшу частину загальної суми 15,3 млн грн заплатять КП «АТП – 2528» за чищення доріг, замітання вулиць, прибирання снігу, посипання сіллю, піском, утримання підземних переходів, обслуговування та прибирання місць загального користування під час святкових заходів. Комунальне шляхо-будівельне підприємство отримає 10 млн грн. на поточний ремонт об’єктів вулично-дорожньої мережі міста Чернігова, ще 2,35 млн грн. – на утримання очисних споруд та зливової каналізації і 0,4 млн грн на оформлення міста до урочистих подій та свят.

КП «Зеленбуд» отримає 5,24 млн грн. за озеленення міста, садівницто та догляд за зеленими насадженнями, косіння трави. КП «Облсвітло» заплатять 4,79 млн грн за обслуговування мереж зовнішнього освітлення міста. Ще 0,6 млн грн дістанеться КП «Чернігівводоканал» на утримання фонтанів та насосної станції на р. Десна.

Нагадаємо, завдяки модернізації котелень, теплоенергетикам Чернігівщини вдалося зекономити майже 20 млн грн. На енергозбереження вони витратили близько 8 млн грн.

 
Коментарі (0)