ГоловнаНовини ЖКГТранспортЧернівцям «підкинули» нові автобусні маршрути

Чернівцям «підкинули» нові автобусні маршрути

У Чернівцях запустили два нових автобусних маршрути. Поки що транспорт курсує у тестовому режимі. Завтра мешканців міста опитають, як краще організувати роботу на цих маршрутах
У Чернівцях запустили два нових автобусних маршрути №29 та №5-А. Транспорт наразі працює у тестовому режимі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Чернівецької міської ради.
 
«Експериментальна схема руху автобусів маршруту №29 «вул.Воробкевича- Маршала Рибалка» в прямому напрямку через вулиці Небесної Сотні, проспект Незалежності, Героїв Майдану, Л.Українки, Київська, Заставнянська та у зворотному напрямку вулиці Заставнянська, Київська, Л.Українки, Героїв Майдану, проспект Незалежності, Головна, Комарова, Воробкевича», - повідомляють у міськраді.
 
Маршрут №5 буде ходити від університету за старою схемою руху до вул.Ентузіастів, а маршрут №5-А від університету до вул.Воробкевича (школа №22). На думку фахівців, введення нового маршруту (№5-А)значно розвантажить автобуси на цьому напрямку. 
 
«В кожній «маршрутці» є схема руху, а з понеділка плануємо розповсюджувати серед пасажирів опитувальні листи, аби довідатись думку громадян, як краще організувати роботу на цих маршрутах», - пояснили у міськраді.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у вівторок кілька трамвайних маршрутів Харкова зазнають змін. У місті відкоригують схеми руху електротранспорту у зв’язку з реконструкцією контактної трамвайної мережі. Однак, новими трасами трамваї курсуватимуть тимчасово.
 
Коментарі (0)