ГоловнаНовини ЖКГТранспортЧернівецька та Сумська області «пасуть задніх» щодо виконання плану з ремонту доріг

Чернівецька та Сумська області «пасуть задніх» щодо виконання плану з ремонту доріг

Чернівецька і Сумська області стали аутсайдерами з виконання плану по ремонту доріг. Серйозне відставання мають Житомирська, Миколаївська, Рівненська, Сумська та Чернівецька області.
Чернівецька та Сумська області стали аутсайдерами щодо виконання плану з ремонту доріг. Про це повідомив віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон, повідомляє прес-служба віце-прем’єр-міністра Володимира Кістіона.
 
“Найгірша ситуація в Чернівецькій та Сумській області. Там досі не розпочато жодні роботи, відсутні навіть проектні документації. При такому рівні фінансування, яке найвище за останні роки, це не припустимо”, — наголосив Кістіон.
 
Серйозне відставання мають Житомирська, Миколаївська, Рівненська, Сумська та Чернівецька області.
 
“При обсягах фінансування 5 млрд грн — кошти Дорожнього фонду для ремонту доріг місцевого значення — на казначейських рахунках лежать незадіяними 3,2 млрд грн. Не використовуються і 2,9 млрд грн від митного експерименту, які могли б працювати на користь економіки”, — підкреслив Кістіон.
 
Водночас, за його словами, найкраще з поставленим завданням справляються Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Запорізька, Кіровоградська, Львівська, Полтавська, Тернопільська, Херсонська та Хмельницька області.
 
“У них відсоток виконання робіт перевищує в середньому 80%”, — уточнив Кістіон.
 

Загалом, як додав віце-прем’єр, протягом І півріччя виконано більше 50% плану ремонту українських доріг. 

 
Коментарі (0)