ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоЧернівецька влада «відкрила» доступ до житла

Чернівецька влада «відкрила» доступ до житла

У Чернівецькій області розпочалося укладення угод на здешевлену іпотеку.

У Чернівецькій області розпочалося укладення угод на здешевлену іпотеку. Про це повідомив начальник управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури Чернівецької облдержадміністрації Роман Пивнюк.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Чернівецької ОДА.

«Нині 55 осіб звернулися до банків для участі в програмі здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Десятеро осіб уже укладають угоди про отримання житла на умовах здешевленої іпотеки», - сказав Роман Пивнюк.  

Також він повідомив, що на Буковині визначено шість житлових об’єктів, житло в яких буковинці можуть придбати на умовах здешевленої іпотеки. Роман Пивнюк додав, що станом на 11 червня чотири банки висловили готовність надавати кредити на житло за іпотекою, зокрема, ВАТ «Ощадбанк», «Укргазбанк», КБ «Фінансова ініціатива» та Чернівецьке відділення ПАТ «Укрсоцбанк». Триває робота із залучення до участі у програмі здешевлення іпотеки інших банків та забудовників області. Інформацію про умови програми, перелік документів для участі у зазначеній програмі можна отримати у «Єдиному вікні», яке функціонує на базі регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» та у банках, що беруть участь у програмі здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

 
Коментарі (0)