ГоловнаВибір редакціїВодопостачанняЧервень для столичних районів пройде без гарячої води

Червень для столичних районів пройде без гарячої води

У червні чотири райони столиці (Шевченківський, Солом'янський, Подільський та Оболонський) залишаться без гарячої води на два тижні.

У столиці триває проведення гідравлічних випробувань теплових мереж міста. Так, згідно з графіком оприлюдненому на сайті ПАТ «Київенерго», у червні залишаться без гарячого водопостачання чотири райони Києва: Шевченківський, Солом'янський, Подільський та Оболонський.

У Шевченківському та Солом'янському районах води не буде з 5 по 20 червня, у Подільському та Оболонському - з 12 по 27 червня.

Зокрема:

у Шевченківському районі відключать вул. Жилянську, Борщагівську (частково), Політехнічну (частково), Зоологічну, Дегтярівську, Теліги, Дорогожицьку, Пугачова, Багговутівську, Мурашка, Майбороди, Лермонтовську, Герцена, Мельникова, Студентську, Пимоненка, Артема, Полтавську, Дмитрівську, Павлівську, Златоустівську, Пестеля, Петлюри, пр-т Перемоги (частково), пров. Бехтерівський.

у Солом'янському районі - для мешканців вулиць Толстого, Вокзальної, Ползунова, Лукашевича, Стадіонна, Тополева, Фучика, Уманської, Антонова, Клименко, Златопільської, Головко, Солом'янської, Амосова, Клінічної, Заломової, Городньої, Докучаєвської, Бабушкіної, Щербакова, пр-т Перемоги, пр-т Червонозоряного (частково), бул. Чоколівського (частково), пл. Привокзальної, пр-т Повітрофлотського.

у Подільському та Оболонському районах без гарячої води залишаться мешканці будинків на вулицях Електриків, Набережно-Лугової, Набережно-Хрещатицької, Боричевому Току, Боричевому узвозі, Кожум'яцькою, Фрунзе, Костянтинівської, Оленівської, Вовчок, Новокостянтинівської, Петропавлівської, Садовського, Скляренка, пр-т Московський, пров. Валківський, пров. Ярославський, пл. Фрунзе, пров. Балтійський, пров. Гаванський.

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (0)