ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЧи врятують мільйони буковинські дороги?!

Чи врятують мільйони буковинські дороги?!

На цей рік Укравтодором для Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області передбачено 54,7 млн грн.

На цей рік Укравтодором для Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області передбачено 54,7 млн грн. З обласного бюджету на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення виділено 5, 6 млн грн.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Чернівецької ОДА.

Водночас, начальник Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Ігор Гах відзначив, загальна потреба області у коштах на дорожні роботи складає понад 300 млн грн. «Питання будівництва, ремонту та експлуатаційного утримання доріг загального користування, а головне – приведення їх до належного стану перебуває на постійному контролі крайової виконавчої влади, - каже Ігор Гах. - Тому обласна державна адміністрація звернулася до Укравтодору з проханням передбачити додатковий фінансовий ресурс для буковинських доріг на суму близько 314 млн грн».

Нагадаємо, на початку року на Буковині ліквідовано 35 тис. 459 м² ямковості, вирубано 198 км порослі на площі 607 тис. 970 м², поновлено горизонтальну розмітку на 218 км доріг, розмітку «зебра» поновлено на 240 пішохідних переходах. Також упродовж звітного періоду в області встановлено та замінено 309 дорожніх знаків, встановлено 301 напрямний стовпчик, відремонтовано майже 10 км огородження, відновлено майже 43 км кюветів, пофарбовано 636 шт. стійок і дорожніх знаків, спрофільовано 867 км гравійного покриття і 118 км узбіччя, пофарбовано 19,6 км металевого огородження.
 

 
Коментарі (0)