ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЧиновників з лопатами здуло вітром

Чиновників з лопатами здуло вітром

З огляду на несприятливі погодні умови деякі структурні підрозділи облдержадміністрації виконували тільки внутрішні роботи з впорядкування приміщень, провели дрібний поточний ремонт

Заплановані на 31 березня масштабні заходи в рамках проведення на Львівщині місячника озеленення, прибирання та благоустрою не вдалося реалізувати в повному обсязі. Причиною стала несприятлива дощова погода з поривами вітру, інформує прес-служба облдержадміністрації.

Однак і за таких складних погодних умов працівники багатьох органів влади Львівщини виконали значний комплекс робіт з прибирання та впорядкування території області.

З огляду на несприятливі погодні умови деякі структурні підрозділи облдержадміністрації виконували тільки внутрішні роботи з впорядкування приміщень, провели дрібний поточний ремонт.

Загалом, у заході в рамках місячника благоустрою та Дня довкілля у зв'язку з несприятливими погодними умовами взяло участь лише 515 осіб.

Усього за день толоки у Львові посаджено 1032 дерева та 100 кущів; ліквідовано 5 несанкціонованих сміттєзвалищ; встановлено 3 комплекти лісових меблів; встановлено 3 плакати про протипожежну і екологічну безпеку та правила поведінки у відпочинковій зоні; перекрито 5 самовільних в'їздів автотранспорту до лісу; прибрано та вивезено сміття з території загальною площею 11,7 га.

У заході брали участь працівники апарату і структурних підрозділів Львівської облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади щодо упорядкування території області.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)