ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗловмисники ледь не заблокували водопостачання в Сумах

Зловмисники ледь не заблокували водопостачання в Сумах

Жителі Сум ризикували втратити водопостачання. Причина – злочинці, які хотіли взламати приміщення хлораторної водозабору і вкрасти 2 люки, щоб закрити засувки для подачі води. Це могло залишити облцентр без води.
У Сумах без води ледь не залишилось все місто. Справа в тому, що на Лепеховском водозаборі невідомі намагалися взламати приміщення хлораторної і вкрасти 2 люки, щоб закрити засувки для подачі води, з-за чого обласний центр міг залишитися без водопостачання. Про це під час апаратної наради повідомив директор комунального підприємства «Міськводоканал» Анатолій Сагач, повідомляє УНІАН.
 
За інформацією Анатолія Сагача, напад стався в ніч з 25 на 26 квітня. «В даний час охорона об'єктів водоканалу посилена: щоб подібна ситуація не виникала, з вихідних посилена державна охорона ще на 6 водозаборах та очисних спорудах обласного центру. Підприємство працює стабільно», - сказав пан Сагач.
 
У свою чергу в.о. міського голови Сум Олександр Лисенко закликав керівників комунальних підприємств проявляти пильність і наголосив на необхідності посилити охорону комунальних підприємств та установ, особливо під час травневих свят.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», КП «Сумижитло» переходить на тимчасовий тариф. Виконавчий комітет умовно «продовжив дію старого розрахунку вартості послуг підприємства. 
 
Коментарі (0)