ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЧорнобильська АЕС перейшла в режим простою

Чорнобильська АЕС перейшла в режим простою

У зв'язку з запровадженням протиепідемічних заходів Державне спеціалізоване підприємство "Чорнобильська АЕС" переходить на особливий режим роботи

 

У зв'язку з запровадженням протиепідемічних заходів Державне спеціалізоване підприємство "Чорнобильська АЕС" переходить на особливий режим роботи. Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу ЧАЕС.

"Для нерозповсюдження коронавірусу адміністрація ЧАЕС прийняла рішення з 25 березня перевести персонал станції на особливий режим роботи на підставі наказу від 24.03.2021 № 376 "Про введення простою на підприємстві", – йжеться у повідомленні.

Щонайменше, до 4 квітня 2021 року на робочих місцях залишиться оперативний персонал, який забезпечує ядерну та радіаційну безпеку об'єкта. До роботи також залучатимуться працівники, участь яких у виробничому процесі станції в той, чи інший момент під час простою буде конче необхідна.

Нагадаємо, через стрімке поширення коронавірусу у Києві з 20 березня рішенням місцевої влади був введений жорсткий карантин. Суворі обмеження діятимуть до 9 квітня включно.

З 23 березня Київ перебуває у "червоній" зоні карантину.

Уряд посилив правила перебування громадян на територіях загального користування в регіонах "червоної" карантинної зони – відтепер маски потрібно носити навіть на вулицях і в парках.

Мер Києва Віталій Кличко пригрозив повним локдауном та зупинкою транспорту, якщо не будуть виконуватися карантинні обмеження.

 

 
Коментарі (0)