ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Чорноморнафтогаз» купує труби у столиці

«Чорноморнафтогаз» купує труби у столиці

ДАТ «Чорноморнафтогаз» заплатить приватній київській компанії «Інтех Компані» 63,9 млн грн за купівлю сталевих труб

Про це повідомляється на сайті «Вісник державних закупівель». Згідно з повідомленням, кінцевий термін укладання договору 11 січня 2013 року. Термін поставки продукції 2012 - 2013 роки.

На початку листопада поточного року компанія «Чорноморнафтогаз» закупила у даного підприємства сталеві труби на суму на 154 млн грн.

Державна компанія «Чорноморнафтогаз» входить до складу НАК «Нафтогаз України» і спеціалізується на розвідці і видобутку нафти і газу в акваторії Чорного і Азовського морів.

В даний час на шельфі Чорного і Азовського морів та в сухопутній частині Криму «Чорноморнафтогаз» розробляє 3 газоконденсатних, 6 газових і 1 нафтове родовище. «Чорноморнафтогаз» за 11 місяців поточного року збільшив видобуток природного газу до понад 1 млрд куб. м з 0,93 куб. м за аналогічний період минулого року.

Джерело: УНІАН

 
Коментарі (1)
совесть януковича
18 Грудня 2012 p. 22:26
воруют... киевская компания конешно же производитель, честно выставила самую низкую цену, еще прикормила кучу мудачков... а название даже постыдились называть , "вчера" зарегистрирована и учредителем является подставное лицо, которое и понятия не имеет о таких тендерах... весело живем, воруют, грабят, все для ЛЮДЕЙ, и спасибо жителям донбасса, не устану повторять, и штобы света белого не видели в своих шахтах)))