ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЦіна на газ для населення наступного місяця коливатиметься від 4700 до 5000 грн за тисячу кубів

Ціна на газ для населення наступного місяця коливатиметься від 4700 до 5000 грн за тисячу кубів

Ціна на газ для населення в Україні наступного місяця коливатиметься на рівні від 4700 до 5000 грн за тисячу кубів, про це сказав прем’єр-міністр України Денис Шмигаль
Ціна на газ для населення в Україні наступного місяця коливатиметься на рівні від 4700 до 5000 грн за тисячу кубів, про це сказав прем’єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі одного з телеканалів.
 
“На жовтень місяць ціна буде коливатися в районі від 4700 до 5000 грн за тисячу кубів. Ми точно знаємо, що після зимового зростання відбудеться весняне та літнє падіння”, — сказав Шмигаль.
 
Нагадаємо, збільшення мінімальної заробітної плати — це доволі вагомий тиск на бюджет й на бізнес. Про це сказав прем’єрміністр України Денис Шмигаль в ефірі одного з телеканалів.
 

“Збільшення мінімальної заробітної плати — це доволі вагомий тиск на бюджет й на бізнес. Ці гроші треба десь взяти, вони не були заплановані в цьому бюджеті. Тому підняття до 5 тисяч — це фактично підняття мінімальної заробітної плати до фактичного прожиткового мінімуму в цьому році. Це була така задача-мінімум для нашого уряду. Плюс це такий моральний певний бар’єр у 5 тисяч грн”, — розповів Шмигаль. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
07 Вересня 2020 p. 17:25
Спустошує кишені пересічних споживачів не плата за газ, а плата за воду. Тобто, не в тій компослузі імітується діяльність.