ГоловнаНовини ЖКГТранспортЦіни на квитки на потяги в Криму не змінилися

Ціни на квитки на потяги в Криму не змінилися

В «Укрзалізниці» розібралися з причинами підвищення тарифів на залізничні квитки. Виявилося, що ціну квитків на поїзди у Крим підвищив збій в автоматизованій системі продажу. Про це заявили їхні російські колеги.

Ціна квитків на поїзди, що курсують між материковою Україною і Кримом і назад, не змінилася. Там як і раніше діє внутрішньодержавний тариф. Пасажирам, які купили квитки за завищеною ціною, обіцяють повернути гроші. Про це повідомили в прес-службі Українських залізниць.

«Непорозуміння, пов'язані з продажем квитків 10 - 11 червня з міжнародного тарифу на поїзди у сполученні між Кримом і материковою частиною України, який значно перевищує внутрішньодержавний, викликані збоєм в автоматизованій системі продажу квитків «Експрес-3» (ВАТ «Російські залізниці»).
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», протягом кількох днів в Криму зросли ціни на залізничні квитки. Працівники вокзалу в Сімферополі пояснюють це тим, що з 10 червня продаж квитків здійснюється за міжнародними тарифами. В «Укрзалізниці» ж заявлили, що вони ціни не змінювали.
 
Коментарі (0)