ГоловнаНовини ЖКГТранспортЦіни на метро в Києві рости не будуть

Ціни на метро в Києві рости не будуть

У КМДА розповіли про вартість проїзду у київській підземці. В прес-службі зазначають, що наразі підвищення тарифу не очікується. В КМДА вважають, що формування нової ціни на проїзд має бути прозорим та об’єктивним.

Наразі не може навіть йти мова про подорожчання тарифів на проїзд в київському метро. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

 «Наразі мова про подорожчання проїзду не йде взагалі. А йдеться про глибокий аналіз чинників, які впливають на формування ціни на проїзд. Про масштабну ревізію використання коштів метрополітеном, водночас – можливу економію деяких затрат. А відтак формування нової ціни на проїзд має бути прозорим, об’єктивним і таким, що у нинішніх соціально-економічних умовах відповідало б платоспроможності киян», – наголосив Володимир Бондаренко. Так за інформацією прес-служби,  до столичної влади неодноразово зверталися приватні перевізники та комунальні підприємства щодо доцільності перегляду тарифів на проїзд у зв’язку зі зростанням цін на паливо та енергоносії.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у січні 2013 року колишній тимчасовий виконувач обов’язків очільника КМДА Анатолій Голубченко мав намір до кінця січня підписати розпорядження про вартість проїзду в міському пасажирському транспорті. Згідно з цим документом 1 поїздка у будь-якому виді транспорту повинна була коштувати 3 грн.
 
Коментарі (0)