ГоловнаНовини ЖКГЖитлоЦіни на житло знижуватися не будуть

Ціни на житло знижуватися не будуть

Ціни на квадратні метри житла знижуватися не будуть. Однак, підвищення вартості нерухомості експерти також не відзначають. Спеціалісти пояснюють цінову стабільність урегулюванням курсу долара.

Ціна кв. м житла в Україні вже не буде нижчою, аніж зараз. Про це розповів провідний спеціаліст департаменту маркетингу одного зі столичних агентств нерухомості Сергій Костецький, передає УНН.

Відповідно до слів пана Костецького, ситуація з утворенням цін буде залежити від валютних коливань та вартості будівельних матеріалів.
 
«З урахуванням того, що вартість будівельних матеріалів і так вже майже на 50% зросла, і забудовники підняли ціни максимум на 10%, то мабуть їм цієї рентабельності вистачає. Якби був дуже великий попит, то ціна б виросла однозначно. А зараз, швидше за все, забудовники просто жертвують своєю рентабельністю. Я не думаю, що в найближчі кілька місяців буде якийсь масштабний підйом за цінами, адже курс долара якось стабілізується, політична ситуація начебто теж. Думаю, що глобальних стрибків не буде, але й зниження не буде це однозначно», - сказав Сергій Костецький.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з початком літа у столиці виріс попит на житло. Проте, експерти галузі вважають це тимчасовим явищем, яке пов’язане зі стабілізацією ситуації в місті.
 
Коментарі (0)