ГоловнаНовини ЖКГТранспортДачників з київських Русанівських садів будуть відселяти

Дачників з київських Русанівських садів будуть відселяти

У Києві мешканців дач на Русанівських і Воскресенських садах переселять. Це пов'язано з будівництвом Подільсько-Воскресенського моста

У Києві мешканців дач на Русанівських і Воскресенських садах переселять. Це пов'язано з будівництвом Подільсько-Воскресенського моста. На це місто виділило понад ста мільйонів гривень.

У Києві почалися підготовчі роботи до продовження будівництва Подільсько-Воскресенського моста. Почали з питання дачників. Адже щоб побудувати транспортну розвилку - заважають дачі в Русанівських садах. На їх місці ходять зробити естакаду з нового моста на Воскресенки. Тому влада виділяє 109 мільйонів на будівництво нових дач в Биківні.

Згідно з технічним завданням, працювати будуть на 24 ділянках. На них побудують 8 будинків 30 кв. м, 4 будинки 40 кв. м, 5 будинків 50 кв. м і 2 будинки 100 кв. м. Всі будинки будуть з терасами і з косметичним ремонтом. На території дачної ділянки побудують пост охорони і поставлять пожежну машину. Від Броварського проспекту до нового містечка побудують нову дорогу. Також на ділянку проїдуть всі інженерні системи. Більш того, там з'являться дитячі та спортивні майданчики.

 

 
Коментарі (0)