ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняДанія проведе громадське обговорення маршруту Північного потоку-2

Данія проведе громадське обговорення маршруту Північного потоку-2

Енергетичне агентство Данії опублікувало звіт про оцінку впливу на навколишнє середовище (ОВНС) для території країни ділянки газопроводу "Північний потік 2".

Енергетичне агентство Данії опублікувало звіт про оцінку впливу на навколишнє середовище (ОВНС) для території країни ділянки газопроводу "Північний потік 2". Про це з посиланням на Інтерфакс-Україна повідомляє БізнесЦензор.

Як говориться в прес-релізі проектної компанії, датська громадськість, влада і організації можуть дати коментарі або задати питання щодо звіту про ОВНС через Енергетичне агентство Данії до 12 грудня.

Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт Енергетичного агентства Данії. Разом зі звітом про ОВНС компанія Nord Stream 2 AG подала заявку до Енергетичного агентство Данії на отримання дозволу на будівництво.

Громадськість візьме участь в обговоренні ділянки планованого морського газопроводу "Північний потік 2" протяжністю близько 175 км у виключній економічній зоні Данії на північний захід від о.Борнхольм.

Nord Stream 2 AG 10 серпня подала заявку до Енергетичного агентство Данії на альтернативний маршрут газопроводу "Північний потік 2" у виключній економічній зоні Данії на північний захід від о.Борнхольм. Заявка на отримання дозволу включає в себе детальний звіт про ОВНС. В матеріалах ОВНС описані основні характеристики і технічні рішення планованого газопроводу, а також оцінка потенційного впливу на фізико-хімічну, біологічну та соціально-економічне середовище в Данії. Матеріали також містять оцінку потенційного транскордонного впливу планованих в Данії робіт і визначають заходи щодо запобігання і пом'якшення потенційного негативного впливу на навколишнє середовище.

Nord Stream 2 не зупиняє процедуру за заявкою на кращий маршрут, в основу якої покладено в квітні 2017 року і підготовлена ​​на основі рекомендацій, отриманих від влади Данії в ході успішного планування і будівництва існуючого газопроводу "Північний потік".

До теперішнього часу Nord Stream 2 отримала національні дозволу у всіх інших юрисдикціях, через які проходить газопровід з Росії до Німеччини.

 

 
Коментарі (0)