ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДанські компанії допомагають Миколаївщині у відновленні тепло- та водопостачання

Данські компанії допомагають Миколаївщині у відновленні тепло- та водопостачання

Низка данських компаній надає Україні обладнання, необхідне для першочергового відновлення інфраструктури водо- та теплопостачання у Миколаївській області.
Міністерство розвитку громад та територій України продовжує співпрацю з міжнародними партнерами щодо залучення гуманітарної допомоги для відновлення роботи підприємств критичної інфраструктури у постраждалих від війни регіонах. 
 
Зокрема, низка данських компаній надає Україні обладнання, необхідне для першочергового відновлення інфраструктури водо- та теплопостачання у Миколаївській області.
 
У межах співпраці з липня 2022 року данські компанії Aarsleff та Grundfos, а також Данське державно-приватне партнерство передали Миколаївщині 16 насосів та інше обладнання, необхідне для відновлення критичної інфраструктури водопостачання у регіоні.
 
Найближчим часом данські партнери планують, зокрема, передати ще 13 насосів та 25 систем зворотного осмосу.
 
Також, за рахунок коштів на екстрене відновлення в умовах війни, від данських партнерів до Миколаєва надійшла партія будівельних матеріалів, які нині дуже потребує місто для ліквідації наслідків ворожих обстрілів в умовах підготовки до опалювального періоду. 
 

Це ОSB-плити, цвяхи, електричні циркулярні пили, перфоратори та інші матеріали для аварійного ремонту систем опалення та водопостачання. 

 
Коментарі (0)