ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняДата газових переговорів все ще не визначена

Дата газових переговорів все ще не визначена

Дата переговорів з газових питань між РФ і Україною не визначена, повідомив журналістам глава Міненерго РФ Олександр Новак

Дата переговорів з газових питань між РФ і Україною не визначена, повідомив журналістам глава Міненерго РФ Олександр Новак. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ще дата не обумовлена, оскільки йде продовження роботи між компаніями", - сказав він.

Коментуючи інформацію про те, що Україна пропонувала провести ці переговори 5 грудня Новак сказав: "Якщо до цього часу готові будуть компанії, ми готові і п'ятого провести зустріч. Питання в тому, що повинні відпрацювати фахівці".

Він також зазначив, що сторони поки не домовилися, в якому місці може бути проведена зустріч з газових питань.

Нагадаємо, Київ, Берлін, Париж і Москва підтвердили участь лідерів чотирьох держав в "нормандському" саміті 9 грудня о столиці Франції.

Як повідомлялося, раніше Міністерства енергетики України та РФ повідомили про минулі в Відні 28 листопада двосторонніх газових переговорах міністрів Олексія ОРЖЕЛЬ і Олександра Новака.

Переговори пройшли після телефонного дзвінка між Путіним і Зеленським, який відбувся в понеділок і в ході якого в тому числі обговорювалося майбутнє транзитного контракту.

 

 
Коментарі (0)