ГоловнаПослугиФінансування ЖКГДе і як заробити на написанні есе за кордоном

Де і як заробити на написанні есе за кордоном

Якщо ви з тих, хто пише есе з заплющеними очима, а твори пише за пару годин не гірше іменитого автора - на цьому можна добре заробити

Якщо ви з тих, хто пише есе з заплющеними очима, а твори пише за пару годин не гірше іменитого автора - на цьому можна добре заробити.

Всі студенти умовно діляться на два типи: ті, кому творча робота дається легко і ті, хто терпіти не може такі формати як твір, нариси, есе. Причому тут важливо розуміти: другий тип студентів аж ніяк не ледарі. Просто у них інший менталітет, вони досягають успіху в технічних спеціальностях, а ось з творчим напрямком на жаль, трапляється повний провал. Хороша система освіти обов'язково враховує ці нюанси і побудована так, щоб максимально забезпечити всебічний розвиток особистості і фахівця.

2 способи заробити на написанні есе

Давайте розберемося, які існують способи заробітку на своєму творчій праці:

Допомагати своїм знайомим. Найпростіший варіант - запустити "сарафанне радіо". Повідомте всіх друзів про те, що ви займаєтеся підготовкою творчого контенту і навіть якщо ваша допомога не буде потрібна кому-то з них особисто, вас порекомендують своїм знайомим. Правда, цей варіант не завжди приносить стабільний потік клієнтів;

зареєструватися на спеціальній біржі написання ессе. Сьогодні сотні онлайн-компаній наймають на роботу талановитих авторів. Зареєструвавшись, скажімо, на сервісі helpwriter.com можна отримати регулярні замовлення з приємною оплатою.

Багато людей вважають за краще другий спосіб, оскільки він акумулює практично повну незалежність. Плюс, робота у великому проекті дозволить зібрати цілком пристойне портфоліо і багато позитивних рекомендацій.

Це легально і скільки на цьому можна заробити?

Багато авторів задаються питанням, чи легально надавати послуги з написання есе та інших творчих матеріалів та чи можна брати за це гроші? Експерти пояснюють, що працювати за першим способом (із залученням друзів і знайомих) досить ризиковано: з отриманих грошей ви не сплачуєте податки, а значить автоматично потрапляєте в поле зору податкової поліції.

А ось робота на компанію - цілком легальний вид заробітку. Сервіси по написанню есе зазвичай офіційно зареєстровані і є справними платниками податків: всі їхні клієнти від-ображаються в прозорій бухгалтерії, а автори прирівнюються до співробітників, які отримують гонорар за роботу.

Скільки можна заробити на есе:

  • середня вартість за 1 лист есе - 15-20 $;

  • термінові замовлення, виконати які потрібно протягом 3-6 годин оплачуються вдвічі дорожче;

  • середній розмір есе (3-5 сторінок) принесе автору 50-70 $.

Які інструменти будуть потрібні для роботи

Ви переконалися, що робота есеїста цілком легальна, а заробіток достатній для комфортного життя не тільки в Україні, але і в США. Однак, для успішної роботи ще знадобиться допоміжний функціонал і ПО. Отже, список необхідних речей виглядає так:

  • редактор Bear writer для macOS;

  • програма Scrivener для роботи з великими текстами і дослідницькими роботами;

  • додаток для роботи з текстом CopyClip

  • доступ до сервісів перевірки документа на плагіат.

Озброюйтеся цими інструментами і сміливо починайте творчу роботу з проектами по написанню essay. Бажаємо успіху!

 
Коментарі (0)